CARTE D'OR Tarifler - CARTE D'OR'LU FRANSIZ TOSTU
Carte d'Or Tarif - CARTE D'OR'LU FRANSIZ TOSTU

CARTE D'OR'LU FRANSIZ TOSTU

<p>Hazırlanabilecek en leziz ve en pratik ikramlardan bir tanesi... Lezzete daha da lezzet katmak i&ccedil;in Carte d'Or Antep Fıstıklı eklemeyi unutmayın.</p>

MALZEMELER

<p>1 adet portakal <br />2 adet ayva <br />330 gr toz şeker (2 su bardağı) <br />250 ml su <br />2 adet yumurta <br />2 &ccedil;orba kaşığı krema (30 gr) <br />&frac12; paket vanilya <br />4 dilim tost ekmeği <br />30 gr tereyağı (1 &ccedil;orba + 1 tatlı kaşığı) <br />4 top <a href="../classic/antep-fistik-bitter-cikolata-karamel-parcali-kaymak">Carte d&rsquo;Or Classic Antep Fıstıklı</a></p>

HAZIRLANIŞI

<p>Ayvaların kabuklarını soyup ikiye kesin ve ortalarını &ccedil;ıkartıp &ccedil;ekirdeklerini ayırın. Portakalın kabuğunu rendeleyip suyunu sıkın. Toz şeker, portakal kabuğu ve suyu ile ayvaları, &ccedil;ekirdekleri tencereye koyun. 250 ml su ilave edip şeker eriyene kadar kaynatın. Suyuyla fırın kabına alın, &ouml;nceden 200 derecede ısıttığınız fırınınızda, suyu macunlaşıp ayvaların rengi pembeleşene kadar 45 dakika kadar pişirin. Ilınmaya bırakın. Kremayı, yumurtaları ve vanilyayı &ccedil;ırpın. Ekmeklerin iki y&uuml;z&uuml;n&uuml; de karışıma batırın. Tereyağı tavaya koyun, eriyince ekmeklerin her iki y&uuml;z&uuml;n&uuml; de kızartın. Sıcak ekmeklerin &uuml;st&uuml;ne ayvaları yerleştirin. Carte d&rsquo;Or Classic Antep Fıstıklı ile servis yapın. İsterseniz karamelli sosla s&uuml;sleyebilirsiniz. Tost ekmekleri yerine krep veya pancake de kullanabilirsiniz.</p>