Carte d'Or Tarif - KAYMAKLI DONDURMA VE BAL PETEĞİNİN BULUŞMASI

KAYMAKLI DONDURMA VE BAL PETEĞİNİN BULUŞMASI

<p>Bu tarif dondurma ile tatlı hazırlamaktan hi&ccedil; bir zaman yorulmayacaksınız.</p>

MALZEMELER

<p>4 top <a href="../classic/kaymakli">Carte d&rsquo;Or Classic Kaymaklı Dondurma</a> <br />3 bar bal peteği <br />100 ml <a href="../hazir_sos/cikolatali-sos">Carte D&rsquo;or &Ccedil;ikolatalı Sos</a></p>

HAZIRLANIŞI

<p>4 top Carte d&rsquo;Or Kaymaklı Dondurmayı d&uuml;z bir pişirme tepsisi &uuml;zerine koyup 10 dakika derin dondurucuda dondurun. Bal peteklerini blenderda toz haline getirin dondurduğunuz dondurmalarınızı hazırladığınız toza bulayın ve servis tabağına alın &Ccedil;ikolata sosu bir tavaya alıp ısıtın. Isıttığınız sosu dondurmaların &uuml;zerinde gezdirin ve servis edin</p>