Carte d'Or Tarif - Hindistan Cevizli Çikolatalı Parfe

Hindistan Cevizli Çikolatalı Parfe

MALZEMELER

4 rozet şekilli top Carte d’Or Selection Çikolata Karnavalı
4 dilim yuvarlak kesilmiş çikolatalı kek
Bitter çikolata sosu Çikolatalı Hindistan cevizli truff
Taze Hindistan Cevizi Rendeleri:
(Hindistan cevizinin kabuğunu içinden ayırıp sebze soyucu ile dilimleyin.)

HAZIRLANIŞI

Servis tabağına bir miktar Carte d’Or Çikolatalı Sos koyalım.

Yuvarlak çikolatalı keki bu sosun üstüne tam tabağın ortasına gelecek şekilde koyalım.

Rozet şekilli bir top Carte d’Or Selection Çikolata Karnavalı dondurmasını kekin üstüne koyalım.

Çikolatalı Hindistan cevizli truff’ümüzü kekimizin yanına koyalım.

Tatlımızı taze Hindistan cevizi rendeleri ile süsleyelim.