CARTE D'OR Tarifler - KAYISI GÜNEŞİ
Carte d'Or Tarif - KAYISI GÜNEŞİ

KAYISI GÜNEŞİ

<p>Karamelize olmuş kayısılar, dondurma ve tar&ccedil;ınla doyulmaz bir lezzete ulaşıyor.</p>

MALZEMELER

<p>500 g kuru kayısı <br />50 g bal (1/2 kahve fincanı) <br />1 adet vanilya &ccedil;ubuğu <br />Limon suyu <br /><a href="../selection/krem-karamel">Carte d&rsquo;Or Selection Krem Karamel</a> (1 top) <br /><a href="../classic/kaymakli">Carte d&rsquo;Or Classic Vanilyalı Dondurma</a> (1 top)</p>

HAZIRLANIŞI

<p>Fırın kabına yağlı kağıt yayın. Kayısıları bal ile karıştırın. Vanilya &ccedil;ubuğunu kazıyıp karışıma ekleyin. Al&uuml;minyum folyo ile &uuml;st&uuml;n&uuml; &ouml;rt&uuml;n. &Ouml;nceden 180 C derecede ısıttığınız fırında 30-35 dakika pişirin. Limon suyunu ekleyip soğumaya bırakın. Carte d&rsquo;Or Selection Krem Karamel ve Carte d&rsquo;Or Vanilyalı Dondurma ilavesiyle servis yapın. Bu tatlıyı suyunu boşaltıp ikiye kırdığınız taze Hindistan cevizinin i&ccedil;inde de servis yapabilirsiniz.</p>