CARTE D'OR Tarifler - MİLFÖY HAMURUNDA SICAK ÇİKOLATA
Carte d'Or Tarif - MİLFÖY HAMURUNDA SICAK ÇİKOLATA

MİLFÖY HAMURUNDA SICAK ÇİKOLATA

<p>&Ccedil;ıtır milf&ouml;y hamurunun i&ccedil;inden sızmış &ccedil;ikolatanın lezzeti, kaymaklı ve &ccedil;ikolatalı dondurmayla daha da zenginleşiyor.</p>

MALZEMELER

<p>4 adet milf&ouml;y hamuru <br />12 par&ccedil;a bitter &ccedil;ikolata (80 g) <br />1 adet yumurta sarısı <br /><a href="../classic/kaymakli">Carte d&rsquo;Or Classic Kaymaklı Dondurma</a> ( 1 top) <br /><a href="../classic/sutlu-cikolatali">Carte d&rsquo;Or S&uuml;tl&uuml; &Ccedil;ikolatalı Dondurma </a>( 1 top)</p>

HAZIRLANIŞI

<p>Milf&ouml;y hamurlarının ortasına d&ouml;rder par&ccedil;a &ccedil;ikolata yerleştirip rulo halinde sarın. Hamurları, yağlı kağıt yaydığınız tepsiye katlama b&ouml;l&uuml;mleri alta gelecek şekilde aralıklı olarak dizin. Yumurta sarısını &ccedil;ırpıp fır&ccedil;a yardımıyla &uuml;stlerine s&uuml;r&uuml;n. 20 dakika buzdolabında bekletin. &Ouml;nceden 200 C derecede ısıtılmış fırınınızda 15-20 dakika pişirin. Sıcakken1 top Carte d&rsquo;Or Classic Kaymaklı Dondurma ve 1 top Carte d&rsquo;Or S&uuml;tl&uuml; &Ccedil;ikolatalı Dondurma ile servis yapın. İsteğe g&ouml;re &uuml;zerine Carte d&rsquo;Or &Ccedil;ikolatalı Sos eklenebilir.</p>