CARTE D'OR Tarifler - PORTAKALLI VE ÇİKOLATALI KOKTEYL
Carte d'Or Tarif - PORTAKALLI VE ÇİKOLATALI KOKTEYL

PORTAKALLI VE ÇİKOLATALI KOKTEYL

<p>Portakalın hafif ekşiliğinin, &ccedil;ikolata ve esmer şeker ile yumuşatılması ayrıca kaymaklı dondurmanın lezzete dahil olmasıyla ortaya muhteşem bir tat &ccedil;ıkıyor.</p>

MALZEMELER

<p>110 gr s&uuml;tl&uuml; &ccedil;ikolata <br />1 yemek kaşığı esmer şeker <br />1 par&ccedil;a portakal kabuğu <br />200 ml krema <br />2 top <a href="../classic/kaymakli">Carte d&rsquo;Or Classic Kaymaklı Dondurma</a></p>

HAZIRLANIŞI

<p>&Ccedil;ikolatayı, esmer şekeri ve kremayı k&uuml;&ccedil;&uuml;k bir tencereye koyup karıştırarak erimeye bırakın. Portakal kabuğunu ekleyip ateşten alın. Bir s&uuml;re sonra portakal kabuğunu &ccedil;ıkarıp soğutulmuş servis bardaklarına d&ouml;k&uuml;n. İ&ccedil;ine birer top Carte d&rsquo;Or Classic Kaymaklı Dondurma koyarak servis edin.</p>