CARTE D'OR Tarifler - ROKOKO
Carte d'Or Tarif - ROKOKO

ROKOKO

<p>Bezenin eşsiz tadı ve birbirinden lezzetli dondurmaların eşliğinde yazın serinleticisi tatlısı olabilecek bir lezzet.</p>

MALZEMELER

<p>2oo gr beze <br />40 gr bitter &ccedil;ikolata <br /><a href="../classic/cikolata-parcali-kaymak-visne-bitter-cikolata">Birer top Carte d&rsquo;Or Classic &Ccedil;ikolata Par&ccedil;alı Kaymak/Vişne/Bitter &Ccedil;ikolatalı</a></p>

HAZIRLANIŞI

<p>Yuvarlak kek kalıbının i&ccedil;ine stre&ccedil; film yayın. Bezeleri kağıt havlu arasında ufalayın. Kek kalıbının i&ccedil;ine Carte d&rsquo;Or Classic Bitter &Ccedil;ikolatalı Dondurmayı yayın &uuml;st&uuml;ne bezelerin yarısını serpin, buzlukta dondurun. &Uuml;st&uuml;ne Carte d&rsquo;Or Classic Vişneli ve bezelerin kalanını serpin, tekrar dondurun. En &uuml;ste Carte d&rsquo;Or Classic &Ccedil;ikolata Par&ccedil;alı Kaymak yayın ve buzlukta b&uuml;t&uuml;n gece bekletin. Rendelediğiniz &ccedil;ikolata par&ccedil;acıklarıyla servis yapın. İsterseniz vişneli sosla s&uuml;sleyebilirsiniz.</p>