CARTE D'OR Tarifler - ŞEFTALİ BÜYÜSÜ
Carte d'Or Tarif - ŞEFTALİ BÜYÜSÜ

ŞEFTALİ BÜYÜSÜ

<p>Şeftalinin damakta bıraktığı muhteşem tadının dondurmayla buluşmasıyla ortaya b&uuml;y&uuml;leci bir tat &ccedil;ıkıyor.</p>

MALZEMELER

<p>&frac12; su bardağı yulaf ezmesi (30g) <br />&frac12; su bardağı un (65g) <br />&frac12; su bardağı esmer şeker (75g) <br />4 adet şeftali <br />Carte d&rsquo;Or Classic Vanilyalı,<a href="../classic/kaymakli"> Carte d&rsquo;Or Kaymaklı Dondurma</a> (2 kaşık)</p>

HAZIRLANIŞI

<p>Yulaf ezmesini, un ve esmer şeker ile karıştırıp, hamur haline gelene kadar &ccedil;ırpın. Şeftalileri soyup, &ccedil;ekirdeklerini &ccedil;ıkartın. Dilimleyerek yağladığınız fırın kabına dizin. &Uuml;st&uuml;ne hazırladığınız hamuru yayın. &Ouml;nceden 200 C derecede ısıttığınız fırında kızarana kadar 20 dakika pişirin. Tercihinize g&ouml;re tatlınızı ılık veya sıcak olarak 1 top Carte d&rsquo;Or Classic Vanilyalı, 1 top Carte d&rsquo;Or Classic Kaymaklı Dondurma ile servis yapın. İsterseniz Carte d&rsquo;Or Karamelli Sos ile de s&uuml;sleyebilirsiniz.</p>