CARTE D'OR Tarifler - HİNDİSTAN CEVİZLİ DONDURMA SANDVİÇLERİ
Carte d'Or Tarif - HİNDİSTAN CEVİZLİ DONDURMA SANDVİÇLERİ

HİNDİSTAN CEVİZLİ DONDURMA SANDVİÇLERİ

<p>Sıcak yaz g&uuml;nlerinde evde yapılacak en g&uuml;zel tatlı tarifi... Pratik ve bir o kadar lezzetli sandvi&ccedil;leri hazırlarken bile iştahınız kabaracak.</p>

MALZEMELER

<p>4 top <a href="../classic/kaymakli">Carte d&rsquo;Or Classic Kaymaklı Dondurma</a> <br />50 gr &ccedil;ikolata <br />8 adet bisk&uuml;vi <br />&frac12; su bardağı hindistan cevizi</p>

HAZIRLANIŞI

<p>K&uuml;&ccedil;&uuml;k bir kase i&ccedil;ine &ccedil;ikolataları kırın ve kaynayan su dolu tencerenin &uuml;zerinde benmari usul&uuml; eritin. Bir tepsiye bisk&uuml;vileri yerleştirin, her birinin &uuml;zerine erimiş &ccedil;ikolatayı yayın. Bisk&uuml;vilerin &uuml;zerine hindistan cevizini serpin ve &ccedil;ikolatanın donması i&ccedil;in 5 dakika dondurucuda bekletin. Dondurucudan bisk&uuml;vileri &ccedil;ıkarın ve 4 tanesini ters &ccedil;evirin. Tatlı tarifini tamamlamak i&ccedil;in ters &ccedil;evirdiğiniz bisk&uuml;vilerin &uuml;zerine 1 top Carte d&rsquo;Or Classic Kaymaklı Dondurma koyun. Kalan bisk&uuml;vileri dondurmaların &uuml;zerine kapatıp hafif&ccedil;e bastırarak sandvi&ccedil; haline getirin.</p>